LABEL51 Lockerkast Fence 1-deurs, 50 x 50 x185cm – Metaal

249.00

Bekijk bij Sohome.nl

voeg toe aan mijn wensenlijst
voeg toe aan mijn wensenlijst
Artikelnummer: 3913800199007120 Categorie:
Beschrijving

LABEL51 Lockerkast Fence 1-deurs, 50 x 50 x185cm
Hoge kast Fence 1-deurs van LABEL51 is een industrieel meubel gemaakt van metaal, uitgevoerd in de kleur vintage of zwart. Een stoer en super functioneel meubel met ontzettend veel mogelijkheden en opties wat mede mogelijk wordt gemaakt door de meegeleverde planken en legger.
Hoge kast Fence 1-deurs, uitgevoerd in vintage metaal, is een kast voorzien van één grote deur. De deur is in het bezit van een industrieel rooster en greepje en wordt gesloten middels stevige magneten. Achter deze deur bevindt zich een royale ruimte die geheel naar eigen smaak, wens en doel is in te vullen met de meegeleverde benodigdheden. Zo worden er drie planken en een hangsysteem meegeleverd om een eigen kastindeling te maken. Dit zorgt ervoor dat deze kast een multifunctioneel item wordt en in vrijwel elke ruimte te gebruiken is.
Fence is een trendy meubel die helemaal tot zijn recht zal komen in een industriële of retro woonkamer, gang, slaapkamer of keuken. Een functioneel pronkstuk waar leuke combinaties mee gemaakt kunnen worden. Creëer een mooie eenheid door verschillende meubels uit de Fence serie bij elkaar te plaatsen. Bij deze kast is een verankeringsset meegeleverd. De kast dient dan ook voor ieders veiligheid te worden verankerd aan de muur.
• Fence is een gave en industriële kast boordevol mogelijkheden
• Serie Fence bestaat uit verschillende meubels en is verkrijgbaar in verschillende kleuren
• Tv-meubel Fence wordt gedemonteerd geleverd en eist wat tijd en handigheid
Eigenschappen:
* Merk: LABEL51
* Materiaal: Metaal
* Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
* Overige info: Met 3 planken en hangroede
* Breedte: 50 cm
* Diepte: 50 cm
* Hoogte: 185 cm

Aanvullende informatie
Brand

Color