Auping Criade boxspring

3,370.00

Bekijk bij Berden Meubelen

voeg toe aan mijn wensenlijst
voeg toe aan mijn wensenlijst
Categorieën: , Tags: ,
Beschrijving

Auping Criade Boxspring

Auping is ervan overtuigd dat een goede nachtrust bijdraagt aan een gezond en energiek leven. Door op een duurzame manier om te gaan met de omgeving, het milieu en het individu maakt Auping deze visie waar.

Al 125 jaar staat Auping bekend om het heerlijke comfort dat tot op de dag van vandaag continue verbeterd wordt. Een goed voorbeeld van top comfort is de unieke Criade boxspring van Auping.

Het design van de Auping Criade boxspring

Met de Criade boxspring van Auping zet u een echte blikvanger in uw slaapkamer. Het bed wordt gekenmerkt door zijn opvallende designframe. In zijn totaliteit is de boxspring minder hoog dan een traditionele versie. Een slankere variant die helemaal past in het modebeeld van nu.

Het moderne ontwerp van de Criade heeft het heerlijke comfort waar Auping al 125 jaar om bekend staat. De Criade boxspring is optimaal ventilerend en zeer comfortabel dankzij het unieke AVS®-systeem. Stel hem zo samen dat hij helemaal op uw voorkeuren aansluit. U kunt kiezen uit verschillende kleuren frames, verschillende stofferingen en kleuren én hoofd- en voetborden.

U kunt ook kiezen voor een verstelbare Criade boxspring. Ervaar hierdoor extra comfort bij bijvoorbeeld het lezen of televisie kijken, maar ook tijdens uw slaap. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Ook met het opmaken van uw bed biedt de verstelbare variant uitkomst. Verwissel eenvoudig uw hoeslaken door uw voet- en hoofddeel naar boven te kantelen.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u vrijblijvend opvragen.

Aanvullende informatie
Brand

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auping Criade boxspring” te beoordelen