F.A.Q.

Meubelen.nl laat jou producten zien van meubelwinkels en online meubelwebshop’s, wij leveren zelf geen producten. Via ons kom je direct op de juiste website en op de juiste pagina terecht. Waar jij je bestelling en betaling zelf af kunt handelen. En uiteraard begint jouw volgende zoektocht naar dat bijzondere Meubelstuk weer bij Meubelen.nl.


Meubelen.nl is een zoekmachine die producten van verschillende shops verzamelt. We werken samen met deze shops, maar verkopen zelf geen producten. We verzamelen echter wel de producten van verschillende shops, zodat jij makkelijker kunt vinden wat je zoekt.

Hoe bestel ik op jullie website?


Meubelen.nl is een platform dat producten van verschillende online shops verzamelt. Meubelen.nl verkoopt zelf geen producten, maar linkt door naar andere shops. Daarom is het niet mogelijk om op onze website zelf te bestellen. Zoek op Meubelen.nl de items van je dromen en word doorgestuurd naar de webshop die dat product aan de beste prijs aanbiedt. Zo makkelijk is het.

Ik heb geen bevestigingsmail van jullie gekregen. Is dat normaal?


Zelfs al hebt u een product besteld via Meubelen.nl, u zal nooit een bevestigingsmail van Meubelen.nl direct ontvangen. Ook al hebt u het desbetreffende product op Meubelen.nl gevonden, de aankoop wordt verder afgehandeld door de webshop zelf. Wanneer u geen bevestigingsmail na de aankoop heeft ontvangen, kan u best contact opnemen met de webshop zelf.

Wat moet ik doen als de prijs/ maat op Meubelen.nl verschilt van de informatie van de shop waar ik naartoe wordt geleid?


Alle informatie die je ziet op Meubelen.nl, ontvangen we van de webshops zelf. Die informatie wordt verzameld in een product feed, die tijdens de dag regelmatig wordt ge-updatet door Meubelen.nl en de shop zelf. Aangezien het om live informatie gaat, kan verschil optreden tussen de informatie die je op Meubelen.nl ziet en de informatie van de shop. Jammer genoeg kunnen we niet voorkomen datd e informatie die wij ontvangen soms verschilt van de informatie die je ziet op de website van de shop. Wanneer de prijs die je ziet op Meubelen.nl verschilt van de prijs van onze partnershop, is de prijs van de partnershop altijd de prijs zijn die u uiteindelijk moet betalen.

Dé online meubel zoekmachine van Nederland

 

Je vindt ze op Meubelen.nl – dé online meubel zoekmachine van Nederland. Om ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk naar meubels, winkels of merken kunt zoeken, bundelen wij de rubrieken en producteigenschappen van Nederlands grootste meubelshops.

Altijd op de juiste pagina